Kampen mot Vuku på Lerkendal i dag ble aldri spennende.
Men har man ett godt fotballhode og rett "attitude" går det bra.
Første omgangen produserte vi nok sjanser til å være foran mer enn 1-0 .
Ett pent angrep fra høyre kant ble lekkert og kontant satt i mål av Thomas.
Til pause byttet vi tre spillere og fortsatte i samme stil, Vuku hang ikke med og var for "tunge" mot ett teknisk og til tider spillende Byåsen lag.
Eivind fikk mange muligheter fra sin venstre kant og lyktes tidlig i andre omgang og 2-0.
Tankspiss Simon satte 3-0 og hadde med litt tur satt flere i dag.
4-0 kom etter nok ett flott angrep fra høyre ,hvor Stefan spillte Chrizz for blankt mål. Stefan deler dette med Chrizz.
Peders frispark fra FEMTI meter kunne blitt kampens perle,krysset var nære og keeper var heldigvis for Vuku på rett plass.Han vant bare så vidt og få opp hendene fra det holdet-krutt i skuddfoten Peder :).
Honnør til Magnus som brukte alle spillere (17 stk) ,det er og en god prestasjon av en ivrig trener.
Alle de "nye" gutta med Lars,Bendik,Anders,Simon og Thomas bidro godt i dag og dette lover godt.
Pr.21/8 er det TABBELLTOPP- da er vi der vi skal være :)
Neste trening på Lerkendal fk .tirsdag kl .2100.