TRENINGSKALENDER FOR JUNIOR - 2011

søndag 16. oktober 2011

Årets siste kamp i 2.div. junior.

Vi reiste til Verdal med ett nykomponert lag bestående av mange nye spillere.
Hjemmelaget hadde vel mest og spille om ,men vi bestemte oss for å avslutte sesongen med skikkelig tæl.
Vi åpnet kampen best og var det førende laget i første omgang.
Vi tok ledelsen både 1-0 og 2-1 etter gode kombinasjoner.
Hjemmelaget kom tilbake og ved pause var vi like langt.
I andre omgang tok hjemmelaget kommandoen og hadde flere store sjanser som small i aluminiumen over vår i dag beste spiller Leif Amundsen . Leif en uredd og våken keeper som helt sikker vi hører mer fra i årene framover .
Verdal tok ledelsen 3-2 ,men vi viste vilje og kom tilbake etter ett flott mål av Simon.
Da øynet det "nykomponerte" teamet ( Truls/Bjørn) på trenerbenken for dagen ett håp for poeng med hjem til Byåsen.
Men på slutten kom Verdal alt for lett til og fikk satt både 4-3 og 5-3 i løpet av få minutter.
Men oppsummering er : Vi prøvde og var fullt på høyde med Verdal som med dagens seier leder 2.divisjon jr- avdelinga avgjøres i morgen 17/10 når Sjetne får besøk av LFK2.
God innsats av Robert Jakobsen som også satte inn 2-1 i sin første jr.kamp.
Erlend Winsnes spillte og en solid omgang i sin junior debut - BRA gutter.